OM OSS

Kyrkja i Samnanger er eit sokn som har same grenser som Samnanger kommune. Kyrkjekontoret ligg i Haga kyrkje.

Undersbo15

Samnanger er ei bygd som grensar til Bergen, Vaksdal, Kvam, Fusa og Os. Samnangerfjorden munnar ut i Bjørnefjorden, tett ved "storebroren" Hardangerfjorden. Samnanger kommune / sokn har om lag 2400 innbyggjarar. Det er to kyrkjer i Samnanger: Ådland kyrkje på Ådland (Prestavegen 2, 5652 Årland) og Haga kyrkje på Haga (Hagabakkane 1, 5650 Tysse).

Det er gudsteneste i ei av kyrkjene dei fleste søndagane i året, om lag annankvar gong i kvar av kyrkjene.

Kyrkjelyden har eit aktivt barne– og ungdomsarbeid med eigen ungdomsleiar og eigen leiar for trusopplæringsprosjekt for born. Tysdagane er ungdomane sin kveld i kyrkja på Haga, og onsdagane har "kompisane" frå 10 til 13 år sin ettermiddag der.

torsdag 1 desember
19:00 Alfakurs